Vandringsweekend med pilgrimstema

Vandringsweekend med pilgrimstema

STF Nyrups Naturhotell

Vandringsweekend med pilgrimstema

Njut av ett riktigt skogsäventyr med fantastiska vyer och vandring i böljande bokskog. Med två nätter på Nyrups Naturhotell finns gott om tid att utforska de natursköna omgivningarna. Lämna bilen hemma - paketet bygger på ankomst med tåg och buss.

Första dagen vandrar du ca fem km till Nyrups Naturhotell, en relativt lätt led men lite kuperad. När du kommer fram finns råvaror och tips för din matlagning i yllehyddan. Laga mat över öppen eld, bädda den sköna sängen med våra lakan och somna till bokskogens sus.

Efter frukostmatlagning packar ni våra råvaror samt fältkök till lunch. Vandringen följer härliga stigar, en medelsvår tur på ca 17 km. Matlagning över öppen eld på Naturhotellet på kvällen.

Tredje morgonen lagar du frukost och packar lunchsmörgås och dryck till dagens vandring. Efter utcheckning vandrar du mot Hallaröds kyrka och följer den lättvandrade Pilgrimsleden (ca 18 km) som tar dig till Höör.

Med denna upplevelse tar du dig med tåg till Höörs station och sedan lokalbuss till Frostavallen. Tider finns på www.skanetrafiken.se

I paketet ingår
Övernattning två nätter i yllehydda
Råvaror för middag och frukost båda dagarna
Råvaror till fältlunch dag 2, lunchpaket dag 3
Lakan
Slutstädning
Karta och kompass

Kategorier:

Höst Sommar Vandring Vår

Aktivitet

Vandringsweekend med pilgrimstema

29 Aug 2022 - 20 Nov 2022

  • 29

    Aug

    2022

  • 20

    Nov

    2022

Pris från:

2950 kr

Medlem i STF | Boende ingår Per person
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.