Facebook
Twitter

Kurser i fjällen

Nyfiken på att lära dig mer om toppturer, turskidåkning eller hur man klättrar på is? Se vinterns kursutbud i fjällen. Frisk luft, vacker natur och möjligheten att lära sig nytt erbjuds. Fungerar också utmärkt som gåva till den som tröttnat på prylar och hellre vill ut i naturen på nya äventyr.

Toppturskurs – Abisko

Det finns enorma möjligheter till skidupplevelser i fjällen kring Abisko om man vågar lämnar liftköerna och de preparerade pisterna. Med stighudar under skidorna kan man ta sig till nya sluttningar med orörd snö och fantastiska vyer.

» Toppturskurs i Abisko 

Grundkurs i Isklättring –  Abisko

Att klättra på vertikal is är något speciellt, det är kallt, rått och alldeles fantastiskt kul! Våran grundkurs hålls i Abisko, där det bildas fina isar tidigt på säsongen.

» Grundkurs i Isklättring –  Abisko 

Glaciärkurs – Kebnekaise

Att under sommartid kunna färdas över mäktiga glaciärer är en fantastisk naturupplevelse och ett spännande äventyr! Och vart passar det bättre att lära sig mer om detta, än just vid Kebnekaise och Sveriges vackraste högalpina dal – Tarfala.

» Glaciärkurs i Kebnekaise 

Lavinkurs –  Storulvån

Att topptura och åka offpist är en väldigt populär aktivitet på vinterfjället. Detta är en kurs för dig som vill lära dig mer om laviner, hur du hanterar riskerna och vad du gör om olyckan är framme. Kursen leds av certifierad SVELAV instruktör.

» Lavinkurs –  Storulvån 

Grundkurs i turskidåkning – Saltoluokta

Skidäventyret väntar! Välkommen till Saltoluokta för att lära dig grunderna i turskidåkning. Med vår erfarna guide kommer du få vässa din turskidåkningsskills och lära dig om navigering, utrustning och fjällsäkerhet. Varje dag avslutas med tid för bastu och 3-rättersmiddag. Ett bekvämt äventyr!

» Grundkurs i turskidåkning – Saltoluokta