Facebook
Twitter
Pinterest

Årets kudde

Rösta på din favorit och vinn övernattning!

På vilken av alla STFs unika boenden trivs du allra bäst? Var har du fått en alldeles speciell och minnesvärd upplevelse? Varje år delar STF ut det ärofyllda priset Årets kudde och det är du som gäst som avgör vem som ska få detta. Vilken är din absoluta favorit?

Det kan vara en kolarkoja i skogen, ett pensionat på en skärgårdsö eller en fjällstation full av aktivitet. Oavsett var du gästar oss möter du alltid engagerade värdar som guidar dig till de bästa upplevelserna. För dessa är din röst ett uppskattat bevis på att de lyckats ta väl hand om dig.


Hoppas att du vill vara med och påverka genom att rösta på just din favorit. Lämnar du en motivering deltar du även i utlottningen av ett presentkort på en övernattning för två personer på valfritt STF boende. Så att du kan upptäcka lite till av vårt fantastiska land!

Och har du svårt att välja går det givetvis bra att rösta på flera! Röstningen pågår från den 30/5 till den 30/9. Vinnarna utses och meddelas personligen i november. Tack för ditt engagemang och din röst!