Flexibla bokningsvillkor

Bokningar som avser boende kan avbokas med full återbetalning fram till 7 dagar före ankomst, alternativt fram till 18.00 dagen före ankomst. Vid bokning av aktiviteter gäller särskilda villkor. Aktuella villkor för ditt valda boende eller aktivitet hittar du under rubriken ”Villkor” när du kommer till varukorgen i bokningsflödet.

Läs mer

STF Glamping Höga Kusten

Kom riktigt nära naturen genom att bo i glampingtält

Visa på kartan
Flexibla bokningsvillkor

Om boendet

Glamping Höga Kusten välkomnar dig till en upplevelse nära naturen. Här står bekvämlighet och småskalighet i fokus. Du njuter av mat serverad vid öppen eld, badar bastu och sover bekvämt i tält. Ett hållbart och ekologiskt Glamping-paradis för hela familjen.
Läs mer
Hos oss på Glamping Höga Kusten är upplevelsen baserad på mötet med naturen. Glamping för oss är när vacker natur och modern lyx förenas. När känslan av att vara mitt i vildmarken kombineras med bekväma sängar och serverad mat. Vårt mål är att inspirera människor till att komma närmare naturen. Inte bara se den, utan leva och känna den. Ett hållbart och ekologiskt Glamping-paradis för hela familjen med licens av Nature’s Best® Sveriges enda hållbarhetsmärkning för naturbaserade upplevelser.
 
Hos oss är därför är småskaligheten i fokus. Här finns inga klungor av tält med moderna faciliteter. Våra få glampingtält ligger istället på noga utvalda och särskilt vackra platser, utspridda med syftet att du ska känna att du verkligen är mitt i naturen. Att du kan andas ut och bli ett med naturens egna andetag. Känna dess ljud och dofter. En privat, avskild plats bland skogar, ängar och porlande bäckar.
Bekymmerslöst med tid för reflektion och återhämtning. Personligt, enkelt och avslappnat. Vi värnar om att du ska få vila från dina vardagliga rutiner. Hela året kan du njuta av vår vedeldade bastu placerad mitt i naturen. Du kommer att få frukost och middag serverad där maten tillagas långsamt över öppen eld och baseras på närodlade råvaror. Vi hoppas du ska njuta lika mycket som vi av långa samtal, stillhet och en härlig måltid runt elden.
 
Du sover bekvämt och tryggt i våra sköna sängar i de omfamnande Canvas-Bell tälten. Upplevelsen är lika fantastisk oavsett årstid och därför har vi öppet året runt. Om vädret är ruggigt eller vinterkallt värms tältet upp av en vedeldad kamin och du kan mysa i sängarna bäddade med varma täcken och filtar. När det är mörkt belyser vi stigarna runt gården med oljelampor, solcellslampor och levande ljus. Utöver det låter vi dygnets naturliga rytm styra. Det är en särskild upplevelse att en klar natt njuta av norrskenet eller den vackra stjärnhimlen.
 
Glamping Höga Kusten är ett litet familjeföretag. Vi kommer ursprungligen från Apeldoorn och har här förvandlat våra drömmar till verklighet. Vi delar vår gård med hästar, får, kaniner, katter, och vallhunden Kate. Vi hoppas du vill dela upplevelsen med oss.
 
Välkommen till vår småskaliga Eko Glamping på vackra Höga kusten!
 
Marco och Nicole med familj

Vår service

 • Husdjur tillåtna

  Ett begränsat antal djurrum finns.

 • Familjerum

  Rum med minst 4 bäddar i samma rum.

 • Guider

  Guider finns att hyra.

 • Parkering

  Bilparkering finns i anslutning till boendet, avgift kan tillkomma.

 • Frukost

  Frukost ingår i rumspriset eller finns att köpa mot tillägg. Öppettider/utbud kan variera utifrån säsong.

 • <1 km till tågstation/busshållplats

  Närmare än 1 km till tågstation/busshållplats.

 • <1 km till markerad vandringsled

  Närmare än 1 km till markerad vandringsled.

 • <1 km till längdspår

  Närmare än 1 km till längdspår.

 • <1 km till badplats

  Närmare än 1 km till badplats.

 • Boka ett eget hus

  Möjlighet finns att boka hela boendet för ditt sällskap.

 • Grupper

  Boendet har möjlighet att ta emot grupper om minst 10 personer.

 • Konferens

  Boendet har möjlighet att arrangera möten / konferens.

Kontakt och öppettider

Adress:

Offer 618
881 95 Undrom

Hitta till boendet
Glamping Höga Kusten ligger ca 6 mil från Härnösand, 3 mil från Sollefteå och 2 mil från Kramfors.

Tåg: till Kramfors + buss till Offer + 2 kilometer promenad till Glamping.
Buss: till Offer + 2 kilometer promenad till Glamping.
Bil: väg 618 till Undrom och Offer.

GPS-koordinater:

N63.155673°, E17.760944°

Kontakt:

+46 702796439 hej@glampinghogakusten.com

In- och utcheckningstider:

Incheckning (tidigast): 15:00
Utcheckning (senast): 10:00

Antal bäddar

< 10

Följ STF Glamping Höga Kusten

Vårt hållbarhetsarbete

 • Hållbarhetslöftet

  Hållbarhetslöftet

  Boendet har avgett STFs Hållbarhetslöfte om att arbeta hållbart i den dagliga driften samt tipsa om hur du som gäst kan bidra i arbetet.

 • Nature's Best

  Nature's Best

  Boendet uppfyller villkoren för ekoturism och har ett ständigt pågående hållbarhetsarbete vad gäller social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet.

Vandringstips

Höga Kusten-leden

Vandringsleder i Sverige

Hållbara vandringstips

Hjälp oss göra skillnad

Vi tror att ju fler som upptäcker vår vackra natur, desto fler blir vi som värnar den. Som medlem bidrar du till hållbar turism och ett friluftsliv för alla. Bli medlem idag.

Upptäck fler boenden

Boka boende
Boka boende
Boka boende
Boka boende

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.