Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och nu kämpar vi för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

Vandringspaket på Brantevik och Österlen

Vandringspaket på Brantevik och Österlen

STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

Vandringspaket på Brantevik och Österlen

Kusten norr och söder om Brantevik är själva sinnebilden av Österlens vidsträckta landskap. Här möter du naturen längs slingrande färdvägar, frodiga skogsdungar, unika berghällar och pittoreska fiskelägen.

Alla årstider har sin charm här på Österlen. På våren möter du skir grönska, ängar av vitsippor och fält av raps. Nu är också tiden då fågelskådarna har sitt eldorado för över horisonten kommer långa fågelsträck av sjöfågel. Sommaren lockar med svalkande dopp och ljusa nätter. Hösten är äpplenas- och färgernas tid och på vintern är det fint att vandra längs frostiga stränder.

Brantevik ligger vid Österlenleden, som är en del av den över 100 mil långa Skåneleden. Leden ringlar sig längs havet och terrängen är lättkuperad, varierad och lättillgänglig. Känslan av att vara mellan himmel och hav påtaglig. De flesta lockas hit av de vackra vyerna men här går det även att utforska olika bergarter eller kulturhistoriska lämningar. Njut av härliga natur- och kulturupplevelser året runt!

I priset ingår
Två övernattningar del i 2-bäddsrum
Två frukost
Två lunchpaket
Linne och slutstädning
Vandrings kartor och personliga vandringstips

Kategorier:

Höst Sommar Vandring Vår

Aktivitet

Vandringspaket på Brantevik och Österlen

16 Apr 2020 - 1 Nov 2020

  • 16

    Apr

    2020

  • 1

    Nov

    2020

Pris från:

1340 kr

Medlem i STF | Boende ingår per person med del i dubbelrum
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.