STF Nordens Ark

Hitta till STF Nordens Ark

Nordens Ark ligger i hjärtat av Bohuslän, 20 km från Smögen, 45 km från Uddevalla, 114 km från Göteborg och 210 km från Oslo.

Med tåg och buss
Det är enkelt att ta sig till oss kollektivt. Närmsta tågstationer finns i Göteborg, Uddevalla, Strömstad och Munkedal.

Fortsätt sedan resan till oss med buss med Västtrafik. Nordens Arks busshållplats ligger precis utanför entrén till Nordens Ark.

Med bil
Från Malmö, Göteborg och södra Sverige: Tag E6 mot Oslo. Efter Munkedal/Håby är det skyltat från E6. Från Stockholm och norra Sverige: Tag E20 och kör mot Trollhättan/Uddevalla. Kör mot E6 Oslo och efter Munkedal/Håby är Nordens Ark skyltat.

Att parkera på Nordens Ark är gratis. Vi har även tillgänglighetsparkering i anslutning till entrén.

För dig som kommer med elbil kan du på vår parkering ladda via Vattenfalls app InCharge. Vi har även laddkort att låna ut mot avgift.
  • GPS-koordinater: N58.440862450065°, E11.435115178247°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.