Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Nordens Ark

Välkommen till bords!

Njut av frukost, fika, lunch eller tidig middag i vår hotellrestaurang. Observera dock att denna endast är öppen dagtid under vissa delar av året. Vi ligger naturnära på landet, och därmed finns inga restauranger heller i direkt närhet, närmsta restaurang ligger 15 min bort med bil, så ett tips är att planera kvällens måltid utifrån detta. Vårt kafé är i regel öppet 10-16, och lunch serveras dagligen 11.30-15. Kontakta oss för aktuella öppettider, eller om ni vill beställa mat för avhämtning. En härlig frukost serveras varje dag till våra boende gäster.

Restaurang Nordens Arks arbetar med ekologiska, kravmärkta och lokalproducerade råvaror. Utbudet varierar beroende på säsong. Vi arbetar i så stor utsträckning som det går att servera svenskt och närproducerat kött, där god djurhållning och korta transporter garanteras, samt MSC-märkt fisk för att bidra till ett uthålligt fiske. Vi är också noga med ekologiska och etiskt märkta varor av exempelvis te och kaffe, och erbjuder helt palmoljefria produkter, detta för att inte riskera att bidra till skövling av regnskog.  KustCharken, Fisk Idag, Dalspira, Fristorp, Inlands Bryggeri, Storskogens källa, Töllås fårgård och Klevs Gård är några av de lokala leverantörer som vi samarbetar med.

Vi har alltid veganskt och mjölk-, gluten- och laktosfria alternativ på menyn.

Se tillgänglighet och boka. Från 750 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.