solnedgång-blåhammaren-jämtlandstriangeln

Presentkort på STF

Överraska någon du tycker om med ett presentkort på upplevelser från STF. En perfekt gåva, fylld av drömmar och hopp om framtida äventyr. Presentkortet är giltigt i två år och kan användas för bokning av hundratals boenden och aktiviteter här på hemsidan.

Vi har upplevelser över hela Sverige som passar alla åldrar och intressen. Oavsett om mottagaren trivs bäst på en fjälltopp, i en magisk urskog eller på en soldränkt skärgårdsklippa så finns det något som passar.

Varför inte ge bort en kurs som gåva och lära er något nytt tillsammans? Vi har exempelvis nybörjarkurser i topptursåkning i Abisko, tältvandringskurser i Storulvån eller en turskidåknings- och fjällsäkerhetskurs i Grövelsjön.

Beställ presentkort

Presentkortet i korthet

Presentkortet fungerar som betalning vid bokning på STFs hemsida och avgränsas inte till ett specifikt boende eller en specifik aktivitet.

Presentkortet kan ej användas som betalning för ett medlemskap.

Presentkortet skickas direkt till den e-post du angivit vid köptillfället.

Tips! Planerar du att ge bort presentkortet vid ett senare tillfälle skriver du din egen e-post som mottagare. Då kan du välja att skriva ut presentkortet eller vidarebefordra mailet till mottagaren efter att du givit din gåva.

Presentkorten är giltiga i två år från inköpstillfället och kan inte lösas in mot kontanter.

Vill du läsa mer om hur våra presentkort fungerar vid köp, bokning och avbokning läs gärna våra vanliga frågor och svar om presentkort.

Innan du genomför ditt köp är det viktigt att du tagit del av våra villkor för presentkort.

Ett urval av alla bokningsbara aktiviteter

Presentkortet gäller på alla våra bokningsbara aktiviteter

Ett urval av våra boenden

Presentkortet gäller på alla våra onlinebokningsbara boenden

Boka boende

STF Möja Vandrarhem

Stockholms skärgård
Boka boende

Fysiska presentcheckar

Tidigare sålde vi fysiska presentcheckar. Om du har giltiga fysiska presentcheckar fungerar dessa som betalning för boende, måltider, aktiviteter och andra produkter som du kan köpa på någon av våra boenden. Du kan inte använda de fysiska presentcheckar i vår onlinebokning.

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.