STF Ritsem

Hitta till STF Ritsem

Tåg
Nattåg går från Göteborg och Stockholm till Gällivare. Från Gällivare C tar du anslutande buss 93 till Ritsem.
Under sommarsäsongen finns även möjlighet att resa med inlandsbanan upp till Gällivare.

Buss
Länstrafikens buss 93 går hit under säsong. Bussen är anpassad efter tågets tider. Under sommarens högsäsong går bussen två gånger per dagen, annars en gång per dag. För aktuella tidtabeller och trafikinformation: Länstrafiken Norrbotten https://ltnbd.se/

Flyg
Från Lapland Airport finns dagliga avgångar mellan Stockholm och Gällivare. Mellan flygplatsen och busstationen kan du åka taxi. Tänk på att bussen till Ritsem inte alltid passar flygets ankomster och att du då behöver övernatta i Gällivare. Det är även möjligt att flyga till Kiruna som har flera anknytningar från bland annat Stockholm. Därifrån tar du dig vidare till Gällivare med tåg eller buss.
  • GPS-koordinater: N67.722504°, E17.469185°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.