STF Ritsem

Hitta till STF Ritsem

Flyg
Från Lapland Airport finns dagliga avgångar mellan Stockholm och Gällivare. Mellan flygplatsen och busstationen kan du åka taxi. Tänk på att bussen till Ritsem inte alltid passar flygets ankomster och att du då behöver övernatta i Gällivare. Det är även möjligt att flyga till Kiruna som har flera anknytningar från bland annat Stockholm. Därifrån tar du dig vidare till Gällivare med tåg eller buss.

Tåg
SJ kör nattåg från Göteborg och Stockholm till Gällivare. Från Gällivare C tar du anslutande buss 93 till Ritsem. När du bokar din resa är det bra att boka hela resan till Ritsem på www.sj.se, du får då buss- och tåg på samma biljett. Då har du resegaranti ifall du skulle råka ut för en försening.
Under sommarsäsongen finns även möjlighet att resa med inlandsbanan upp till Gällivare.

Buss
Länstrafikens buss 93 går hit under säsong. Bussen är anpassad efter tågets tider. Under sommarens högsäsong går bussen två gånger per dagen, annars en gång per dag. För aktuella tidtabeller och trafikinformation: Länstrafiken Norrbotten www.ltnbd.se


  • GPS-koordinater: N67.722854°, E17.468434°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT OCH VINN EN ÖVERNATTNING

På vilket av alla STFs boenden trivs du allra bäst? Rösta på just din favorit till utmärkelsen Årets Kudde 2019, så har du samtidigt chansen att vinna en fri övernattning.

Läs mer och rösta här