Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Ritsem

Butik

I vår butik hittar du proviant för fjällturen samt till de måltider som du tillagar i vårt självhushåll. Vi har även ett mindre sortiment av fjällutrustning, kläder, fiskekort och annat du kan behöva för din fjälltur. Här säljer vi kaffe och enklare fika.

Stort utbud av proviant inklusive kyl och frysvaror finns i butiken. Sortimentet varierar under säsong. Kontakta gärna STF Ritsem direkt för aktuell info.

Vår butik och reception håller öppet från alla dagar i veckan med varierande öppettider efter säsong.

Självhushåll

I anslutning till receptionen finns ett gästkök där du som gäst kan tillaga din egen mat. Här finns sittplatser för den som vill studera kartan, läsa en bra bok, dricka en kopp kaffe eller bara luta sig tillbaka och blicka ut över fjällutsikten.  Ute har vi en eldplats och utemöbler.

Tvättmaskin kan hyras mot avgift.

Dusch och toalett

I varje korridor finns dusch och toalett.

Bagageförvaring

Du kan förvara  men även skicka ditt bagage till oss. Notera att vi enbart tar emot kollin och bagage som skickas inom EU. En serviceavgift på 100 SEK/paket/väska tas ut för förvaring och hantering.

Betalning sker vid uthämtning i receptionen.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.