STF Ljungskile Hotell

Hitta till STF Ljungskile Hotell

Waldemar Svenssons väg 11
459 31 Ljungskile

Gratis parkering finns.

Med bil norrifrån:
Sväng av E6 vid Ljungskilemotet. Kör mot centrum. Tag vänster Vällebergsvägen (mitt emot småbåtshamnen). Tag höger vid ICA, kör över järnvägsövergången och tag sedan omedelbart till vänster och därefter till höger vid vårdcentralen. Kör uppför allén och ni är framme. Vägen är skyltad.

Med bil söderifrån:
Kör av E6 vid Lyckornamotet. Kör mot centrum. Tag höger Vällebergsvägen (mitt emot småbåtshamnen). Tag höger vid ICA, kör över järnvägsövergången och tag sedan omedelbart till vänster och därefter till höger vid vårdcentralen. Kör uppför allén och ni är framme. Vägen är skyltad

Med buss eller tåg från Göteborg:
Gå över spåren vid järnvägsstationen. Gå sedan höger ca 75 meter. Tag till vänster omedelbart bortom tennisbanorna uppför allén. När allén är slut har ni kommit till folkhögskolan. Promenaden tar cirka 10 minuter.
  • GPS-koordinater: N58.22512°, E11.928573°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.