Grupper

Boendets huvudsida: STF Ljungskile Hotell

Ljungskile folkhögskola ligger mitt emellan hav och fjäll, med fantastisk utsikt över Ljungskileviken. Folkhögskolan har erbjudit en lärande konferensmiljö sedan 30-talet och det präglar miljön. Med stora ytor såväl ute som inne finns alla möjligheter att erbjuda den perfekta platsen för din konferens, mässa, middagsbjudning, fest, bröllop, dop eller minnesstund. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap!

Det finns åtta konferenslokaler fördelade på området, den största lokalen har plats för 220 personer. För dig som vill prova något annorlunda finns ett uteklassrum där ni kan ha konferens alldeles för er själva utomhus oavsett solsken eller regnskurar. Dessutom finns ett kapell, en bio och en festvåning med stor terrass med utsikt över havet.

Köksteamet lagar konferensmaten från grunden och här finns fullständiga rättigheter. Totalt finns 49 moderna 2-bäddsrum året om och på sommaren erbjuds även vandrarhem.

Välkommen att kontakta oss för offert, det går fint att använda formuläret här på sidan.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.