STF Breanäs Hotell

Hållbarhet

Vi ligger mitt i naturen. Därför tycker vi att det är viktigt att hela tiden jobba mot en hållbar utveckling och lämna så lite avtryck som möjligt på vår miljö.

Sängarna du sover i är bäddade med sänglinne tillverkad av ekologisk bomull och som tvättas med miljövänliga produkter. Möblerna i våra rum – med undantag av våra sängar – är inköpta second hand och renoverade eller ombyggda för att passa våra hotellrums behov. Det ger ett unikt utseende på varje rum, inget är det andra likt.

Breanäs hotell har ett eget ekologiskt vatten- och avloppssystem och byggnaderna värms av jordvärme. Vi kommer också inom en snar framtid montera solpaneler på våra tak för att kunna garantera ett miljövänligt tänk på hela hotellets drift. Vår restaurang serverar efter tillgång så mycket ekologiskt som möjligt och alltid med miljö och hållbarhet i första led. Här använder vi i den mån vi kan också lokala råvaror. Vi använder oss heller inte av kolsyrat vatten på flaska eller burk, som ska transporteras hit, utan kolsyrar vårt eget vatten.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.