Gruppbokning

Boendets huvudsida: STF Breanäs Hotell

Fest och kalas

Dop, bröllop, fira födelsedagar – det finns många anledningar att ha fest! När det är dags för er stora dag, kan vi erbjuda festligheter i vår restaurang, övernattning för gästerna i vårt hotell och dans både ute och inne. Önskar ni en vigsel i naturen, har vi den vackraste utsikten från vår stensättning, över Immelsjöns glittrande vatten med naturen som bakgrund.

Här i hotellet och restaurangen tar vi hand om all mat och dryck åt er, medan ni ordnar utsmyckningen. Abonnera restaurangen eller duka upp i någon av våra rymliga lokaler. Ni kan få egna entréer där ni inte störs av andra, eller låt vår vackra lobby bli en del av er ”festlokal”.

Konferens

Möten inspirerar och ger idéer som i sin tur ger energi. För att göra mer. För att vidareutvecklas både i arbetet och livet. På Breanäs hotell har vi konferenslokaler för så få som två, upp till så många som 120 personer. Det innebär att du kan få över 100 idéer! Oavsett om ni är få eller många, har vi möjligheterna att ta emot er konferens. Små grupper upp till 10 personer får plats i våra styrelserum. Är ni fler – eller bara behöver lite mer utrymme – har vi konferensrum som kan växa med gruppen med hjälp av en skiljevägg. Vi har plats med konferenser upp till 100 personer och självklart möblerar vi efter era behov.

Walking meetings

Kreativiteten är som störst när man rör sig. Många har därför upptäckt nyttan av ”walking meetings” och med skog, mosstäckta stenar och den vackra Immelsjön precis utanför dörrarna, har vi den perfekta miljön för detta. Börja ditt möte mitt i Sveriges sydligaste vildmark.

Aktiviteter

Att sitta ned en hel dag gör ingen glad, därför erbjuder vi flertalet gruppaktiviteter. Vad sägs om kanotorientering, Stand up padle, 5-kamp, vin- och/eller ölprovningar eller varför inte vandra utmed vackra skåneleden? Möjligheterna är många och anpassas efter antal.

Matpausen, den bästa stunden på dagen! All mat som serveras under era konferenser tillagas i vår restaurang. Vi använder i den mån vi kan lokala råvaror, det mår alla lite bättre av! Vårt kök har god kunskap om allergier och kosthållning, så vi löser era olika önskemål.

Hyr hela hotellet

Vill ni ha hotellet för er själva? Inga problem! 40 rum är era, liksom alla konferensrum, lobby, gym, bastu och vår tillhörande byggnad med teamutmaningar!

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.