STF Kvikkjokk Fjällstation

Butik & uthyrning

Butik
I vår butik hittar du proviant för både fjällturen och matlagning i självhushållet. Välj mellan färskvaror och torrvaror, dagsfärska smörgåsar, godis och annat gott.

Vi säljer även en del friluftsprylar och du hittar mycket som du behöver för fjällturen. Vi har bland annat kartor, myggmedel, mygghattar, gas, spritbränsle och bensin till ditt utekök.

Uthyrningen
I vår uthyrning kan du komplettera din utrustning inför ditt fjälläventyr. Här finns snöskor, tält, liggunderlag, sovsäckar och en hel del annat. Vi har för tillfället inga skidpulkor till uthyrning. Vårt utbud av uthyrningsartiklar är under uppbyggnad.

Kontakta oss gärna för att höra vad som finns!
Telefon 0971-210 22, e-post info@kvikkjokkfjallstation.se.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.