STF Kvikkjokk Fjällstation

Boende på STF Kvikkjokk Fjällstation

När STF Kvikkjokk Fjällstation öppnades 1928 bestod anläggningen av en timmerbyggnad. 1960 invigdes fjällstationens andra byggnad. Idag har vi 19 rum med 60 bäddar.

Vi erbjuder enkelrum, och rum med 2-5 bäddar. Alla rum har vandrarhemsstandard med handfat på rummen. Dusch och toalett finns i korridoren. I vissa rum finns även en bäddsoffa om en extra person vill följa med. Flerbäddsrummen har fyra eller fem bäddar. Dessa finns för dam, herr och mixat.

Tvåbäddsrum
Tvåbäddsrummen ligger i den äldre byggnaden. Det finns tvåbäddsrum med våningssängar från 30-talet och rum med två enkelsängar. Alla rum har handfat. Dusch och toalett i korridoren. Rummen har utsikt över forsen. Sänglinne ingår inte i rumspriset, men finns att hyra.

Fyrbäddsrum
Fyrbäddsrummen är även de rum som används som flerbäddsrum. Det finns både dam-, herr- och mixade rum. Alla rum har handfat. Dusch och toalett i korridoren. Sänglinne ingår inte i rumspriset, men finns att hyra.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.