Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Kvikkjokk Fjällstation

I restaurangen njuter du av mat och dryck i en varm och avspänd atmosfär. Utsikten är fantastisk över forsen Kamajokk och fjällen i Tarradalen.

Vi lägger stor omtanke vid valet av råvaror och tyngdpunkten ligger på närproducerade produkter.

Frukostbuffé

Vår uppskattade frukost består av en mängd goda saker såsom fil, yoghurt, gröt, olika flingor, hembakat bröd med massor av pålägg, ägg, juice, kaffe och te. Frukost förbokas.

Lunchpaket

Du beställer ditt lunchpaket i receptionen dagen innan. Du får två smörgåsar, pannkakor med sylt, två stycken frukt och en Energy eller Raw bar. Du väljer mellan Kaffe, te eller chokladpulver om du har en termos med dig. Lämna gärna in termosen kvällen före så ser vi till att den är fylld med varmt vatten på morgonen innan du ger dig ut på tur.

Lunch

Under högsäsong serveras lunch och lättare rätter mellan kl 12:00-16:00. Under lågsäsong har vi enklare rätter mellan 14.00 och 17.00.

Kaffe finns alltid. Under eftermiddagen är vår bar och café öppen. För den som vill njuta av en kall öl finns det flera sorter att välja mellan.

Middag

Middagen serveras från kl 18:00. Restaurangen serverar en a la Carte meny och en rik vin- och ölmeny, snaps och avec.

Vegetariska/Vegan alternativ finns alltid. Specialkost är inga problem, bör dock bokas i förväg. Barnportioner av våra rätter finns för barn mellan fem-elva år.

Förboka gärna middagen för bästa service och garanterad plats.

Självhushåll

Vi har ett välutrustat självhushållskök i huvudbyggnaden där du kan laga din egen mat. Här finns även kylskåp och frys där du kan förvara dina matvaror under vistelsen. Märk livsmedlen med ditt rumsnummer samt avresedatum. Livsmedel kan du köpa i vår butik.

Se tillgänglighet och boka. Från 460 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.