STF Regna Vandrarhem

Mer om STF Regna Vandrarhem

Vandrarhemmet Regnagården ligger i ett stort, rött trähus omgivet av en lummig trädgård. Här kan du umgås och ha trevligt tillsammans med familj och vänner.
 
Byggnaden uppfördes som fattighus i mitten av 1800-talet och ligger mittemot Regna kyrka - kyrkbyn som har anor från medeltiden.
 
Regnagårdens tio mysiga rum har alla olika storlek och inredning. De flesta rummen är dubbelrum, men vi har också ett trebäddsrum, ett fyrbäddsrum och ett rum med sex bäddar. Duschar och toalettrum delas med andra gäster. Du har tillgång till ett gästkök för självhushåll och två ombonade matsalar. Fina dagar dukar du upp i trädgården, där grillar och trädgårdsmöbler väntar. Se fliken Film för en filmad rundvandring i Regnagården.
 
En del grupper som kommer till oss väljer att hyra hela vandrarhemmet, ett koncept som vi kallar ”Hyr hela huset”. Det är ett trevligt sätt att samla hela gänget. Regnagården passar utmärkt för kurser, släktträffar och vänträffar, liksom för arbetsmöten och teambuilding. Kontakta oss så berättar vi mer!
---
 
Gästkök
Regnagården har ett gästkök och två gästmatsalar som kan användas av gäster med självhushåll. Gästerna ansvarar själva för städning och disk direkt efter att köket används. Du har också tillgång till trädgården där det finns möbler och grillar.
 
Butik
Närmaste livsmedelsbutik är lanthandeln i Igelfors, fem kilometer söder om Regna. Den har begränsade öppettider. Större butiker finns i Högsjö, Vingåker och Finspång.
 
Sänglinne
Gäster kan ta med eget sänglinne för madrass, täcke och kudde eller hyra det av oss. Det är inte tillåtet att använda sovsäck.
 
Husdjur
Vi har speciella rum för hundar och andra husdjur, fråga oss i förväg. En extra avgift kan tillkomma.
 
Parkering
Det finns fri och obevakad parkering framför huset.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.