STF Korrö Hotell

Mer om STF Korrö Hotell

De flesta som kommer hit första gången blir helt tagna av miljön, både av naturen och av den genuina hantverksbyn. Korrö är beläget söder om Växjö mellan Lessebo och Tingsryd och precis invid Ronnebyån. Byn har anor ända sedan 1700-talet, men forsen har använts för kvarnverksamhet redan under medeltiden. Här erbjudes idag logi, mat och aktiviteter med naturen som inramning. Vår familj har drivit verksamheten under många år med den fasta ambitionen att, med varsam hand och stor respekt för tradition och natur, utveckla Korrö till en upplevelse för alla sinnen.

Du bor i bekväma och personligt inredda rum i Herrgården, Annexet, Färgargården eller Arrendebostaden. I vår restaurang, med ett av Smålands absolut vackraste lägen, kan du få en måltidsupplevelse utöver det vanliga. Vi serverar småländska och svenska klassiker på råvaror hämtade från jord, skog och vatten framtagna av vårt eget kök.

Oavsett om du vill ta det lite lugnare eller vara riktigt aktiv är det enkelt att vara gäst hos oss. Stanna gärna länge så att du både hinner varva ner och uppleva vårt rika utbud av aktiviteter. Åk på kanotsafari, vandra i Vilhelm Mobergs fotspår, cykla på mjuka skogsstigar. Njut i vårt vildmarksspa eller drag upp storgäddan. Dessutom ligger vi strategisk nära många andra spännande utflyktsmål.

Miljöerna passar också alldeles perfekt för konferens, fest eller event. Här finns plats för alla och för både små och stora sällskap. Vi brukar säga att det bästa sättet att uppleva Korrö är att se det med egna ögon. Vi vågar lova att du inte blir besviken. Varmt välkommen!

Familjen Abrahamsson

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.