Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Korrö Hotell

Korrö restaurang

God mat i fantastisk miljö! Korrö Restaurang ligger precis vid åkanten. Du kan sitta inomhus eller på verandan och se vattnet virvla fram. Vår strävan är alltid och i den mån det går, att använda oss av ekologiska och närproducerade produkter.

Raggmunkarna och Korröschnitzeln är klassiker som inte bör missas. Under julen dukar vi upp ett fantastiskt julbord med lokala råvaror och smaker.

Restaurangen, som har fullständiga rättigheter, erbjuder under stor del av året både lunch och à la carte på kvällar och helger. Stäm av våra aktuella öppettider, och förboka något gott från köket om restaurangen är stängd när du kommer.

Café Mjölnaren

Under sommaren öppnar vi även upp Café Mjölnaren, inrymt i Mjölnarens gamla bostad. Här serverar vi smörgåsar, bakverk, hembakade bärpajer, våfflor med sylt och grädde, glass, och våra egna bullar & kakor. Fikaplatser finns såväl inomhus som i den natursköna trädgården.

Hälsa och gourmetvandringar

Som en del i vårt matkoncept har vi tagit fram en mat- och naturupplevelse utöver det vanliga. En vandring som har blivit mycket uppskattad och omtalad av våra gäster.

Vandringen går längs med den vackra Ronnebyån ut i Korrös eget naturreservat. Tillsammans med vår duktiga guide smakar du och njuter av en mängd närproducerade småländska läckerheter i naturskön miljö. Du provar också på vad naturens eget skafferi har att erbjuda för vårt läkande och välbefinnande, samtidigt som guiden delar med sig om växters läkande kraft, beprövade huskurer och en och annan svensk folksägen.

Hälsa och Gourmetvandring arrangeras vid ett antal tillfällen under året. Kontakta oss för aktuella datum. Vandringen erbjuds även för grupper, ett uppskattat inslag för konferensen eller föreningen.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.