STF Jädraås Herrgård

Våra rum

På STF Jädraås herrgård kan man välja mellan att bo i tre olika byggnader, Herrgården, Annexet och Hönshuset. Samtliga är renoverade till god standard.

Herrgården
Här finns sju gästrum. Samtliga är tvåbäddsrum, varav ett har dubbelsäng. Vissa av rummen har egen dusch/wc och andra har det i anslutning. Vissa rum har TV. Samtliga har fritt wifi.

Här finns ett stort modernt, fullt utrustat kök med gott om utrymme för matlagning och umgänge. Här finns två spisar/ugnar, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare etc.

Dessutom en stor härlig matsal som rymmer ca 30-35 gäster, en vacker punschveranda på entréplan, en stor balkong på övre plan samt ett stort rum på över plan med bekväma ytor för att umgås.

Annexet
Här finns sex gästrum. Samtliga är tvåbäddsrum, varav ett av dem har dubbelsäng.  Hör delar man dusch/wc som finns direkt utanför. Fritt wifi.

Här finns också ett enklare välutrustat kök spis/ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare etc. samt matplats. Det finns även ett bekvämt samlingsrum för att umgås och/eller titta på tv.

Hönshuset (bokningsbart 1 maj – 30 september)
Här finns 4 gästrum. Samtliga är tvåbäddsrum, varav ett har våningssäng.

Dusch/wc delas mellan rummen. Här finns även ett enklare pentry med en spis/ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare etc.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.