STF Herrgård de luxe

Hitta till STF Herrgård de luxe

Herrgård de luxe ligger strax utanför Växjö i Småland. För dig som kommer med egen bil är det enkelt att ta sig till oss. Parkering finns precis utanför.

Vill du resa utan bil finns goda förbindelser med tåg till Växjö från övriga Sverige. Från Växjö centrum tar du sedan länsbuss 241 till Tävelsås, 4 km från Osaby och Herrgård de luxe. Resterande bit får då gås till fots. Bussen kör en handfull turer varje vardag, dock ej helger.

Alternativt hyr en cykel. När väder/kläder tillåter det är det allra finaste att färdas med cykel till och från Herrgård de luxe. Det finns flera cykeluthyrare i Växjö och vi har cyklar till uthyrning för dagsturer i området.
  • GPS-koordinater: N56.770629°, E14.771805°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.