Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Herrgård de luxe

Vandrarhemmet är inrymt i den vackra kuskbostaden från 1805, beläget 75 meter från själva herrgården. 2020 genomgick huset en förvandling och rummen har återskapats och inretts i autentisk äldre stil. Standarden är som brukligt enkel med ett gemensamt kök, sal med kakelugn samt två delade badrum. Tvättstuga och extra badrum finns i byggnaden bredvid. Sommartid erbjuds gäster fritt använda såväl trädgårdsmöbler, grill, utekök och friluftsdusch.

Frukost, som serveras i herrgården, ingår liksom sänglinne och handduk. Du bäddar och städar själv ditt rum vid avresa.  Vandrarhemmet går även att hyra för eget bruk, något som uppskattas av storfamiljer, kompisfamiljer och föreningar. Välkommen att kontakta oss direkt för offert.

För den som vill bo lite mer avskilt och privat finns ett fåtal hotellrum i herrgården. Även dessa är individuella i utformning och inredda i tidstypisk stil. Förutom frukost och sänglinne ingår här också bäddning, städ, handsydda morgonrockar, ekologiska hygienartiklar samt tillgång till sällskapsrum med öppen spis och sällskapsspel.

Frukost ingår som sagt alltid i våra priser och serveras i herrgården. Förutom allt det smarriga på frukosten finns även Dagens Nyheter att avnjutas i pappersformat.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.