Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Herrgård de luxe

Vår, sommar och höst öppnar vi under helgerna upp för vår populära ”herrgårdkondis”. Då bjuds här på läckra kakor, pajer, tårtor och mackor samt en liten meny av vällagade maträtter. Till dessa serveras naturliga viner, lokala öl och alkoholfria godsaker. Maten som lagas är ekologisk och närproducerad, ibland så nära som från den egna köksträdgården.

Fika och måltider avnjutes med fördel på glasverandan, i matsalen eller i den grönskande trädgården. Eller varför inte ta med det på en vandring eller cykelutflykt i närområdet?

– Till oss kommer man för att njuta av den goda maten och den vackra miljön. Jag vill att det ska vara som att hamna i en film. Vi har gjort vårt bästa för att framhäva antik inredning och gömma moderna installationer bakom ytan. Man ska få nypa sig i armen och fråga sig om det är på riktigt, säger Nils Hector.

Öppettiderna varierar över året, så kolla gärna in våra sociala medier eller ring oss för att stämma av vad som gäller när just du besöker oss. Vi kan vid förbokning ordna med såväl middagar som fullpackade picknickkorgar.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.