Just nu är det många som ringer till oss och vi har därför längre väntetider än normalt. Information från STF med anledning av coronaviruset hittar du här. Vi befinner oss i ett akut ekonomiskt läge och kämpar nu för att rädda vår 135-åriga förening. Läs här hur du kan hjälpa.

STF Hemavans fjällcenter Hotell

Mat & dryck

Restaurangen
Välkommen till vår trevliga restaurang! God mat är en grundsten i varje bra fjällupplevelse. I vår restaurang, med plats för 200 gäster, modernt kök och vassa kockar äter du dina måltider. I stora matsalen serverar vi frukostbuffé,  Frukost beställer du i receptionen dagen före. Dukade middagar kan beställas av grupper. Ta kontakt med receptionen för mer information. För mer information besök Hemavan Fjällcenter.

Baren
I vår mysiga bar En trappa upp erbjuder vi en delikat pubmeny och ett bra dryckessortiment. Här äter och dricker du gott, slappar till skön musik eller kör kanske en omgång biljard, dart eller backgammon med polarna. Vi visar gärna hockeymatcher på storbilds-tv.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

Flera boendealternativ

Den här anläggningen erbjuder fler boendealternativ.

Läs mer och boka
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.