Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Hemavans Fjällcenter

Restaurangen

Välkommen till Hemavan Fjällcenters restaurang – destinationen för alla som älskar god mat och en fantastisk utsikt. Restaurangen är belägen mitt i hjärtat av fjällen, med utsikt över den vackra naturen och omgivande fjälltopparna.

Vi erbjuder en bred variation av maträtter, tillagade med färska, lokala ingredienser av högsta kvalitet. Menyn inkluderar allt från läckra kött- och fiskrätter till vegetariska och glutenfria alternativ.

Vår restaurang har en mysig atmosfär, perfekt för alla som vill njuta av god mat och dryck efter en dag på fjället. Vi erbjuder också en avkopplande bar där du kan njuta av en välsmakande drink och ta en paus från skidåkningen eller snowboarden.

Oavsett om du vill ha en romantisk middag för två eller en stor familjemiddag, är Hemavan Fjällcenters restaurang den perfekta platsen för dig. Vår restaurang är öppen för både gäster och besökare och vi ser fram emot att få välkomna dig.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.