Upplev mer

Boendets huvudsida: STF Hemavans Fjällcenter

Hemavan är en vacker fjälldestination i hjärtat av Sverige, där du kan uppleva en rad spännande aktiviteter och äventyr året runt!

Under vintermånaderna kan du njuta av vår välkända skidåkning i världsklass, med 30 nedfarter och en höjdskillnad på 565 meter. Förutom traditionell skidåkning kan du också prova på snowboard, längdskidåkning, skoterturer och mycket mer. Vi har också flera barnvänliga aktiviteter, som exempelvis pulkabackar och barnskidområden.

På sommaren erbjuder Hemavan fantastiska möjligheter till vandring och cykling i vacker fjällmiljö. Vi har flera välmarkerade leder som passar alla nivåer av vandrare, från nybörjare till mer erfarna fjällvandrare. För dig som vill ha en avkopplande semester finns det också gott om möjligheter att koppla av och njuta av den vackra naturen. Det finns två stycken fjällrestauranger efter den välkända Kungsleden som går att besöka på dagtid.

Familjevänligt

Hemavan Fjällcenter den ultimata platsen för en avkopplande och underhållande vistelse för hela familjen.

Vi erbjuder en rad olika aktiviteter och sevärdheter som är perfekta för både vuxna och barn. Det finns utmaningar för både stora och små, barnområden i skidbacken och för de äldre barnen och ungdomarna finns det spännande och utmanande vintersporter som skidåkning och snowboard i Hemavan Snowpark. Våra skidlärare är utbildade för att hjälpa till med allt från nybörjare till avancerade åkare, så alla i familjen kan njuta av en dag i backen.

För de som istället vill ta det lugnt finns det fina möjligheter till vinterfiske eller en avkopplande promenad i det vackra landskapet. Vårt fjällcenter har också flera mysiga restauranger där hela familjen kan njuta av god mat och dryck.

Boendet hos oss är både bekvämt och familjevänligt. Vi erbjuder både lägenheter, hotellrum och vandrarhem, alla med moderna faciliteter och bekvämligheter som passar hela familjen. Välkomna till vår vackra fjällby!

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.