STF Gällnö Vandrarhem

Hitta till STF Gällnö Vandrarhem

Till oss kommer du lättast med Waxholmsbolagets båtar (08-679 58 30) som avgår dagligen från Strömkajen i Stockholm eller med Cinderellabåtarna (08-587 140 50) som avgår från Strandvägen vid Grand Hotell. Du kan även ta dig kommunalt eller med egen bil till Boda brygga på Värmdölandet där Waxholmsbolagets båtar också avgår från.

Väl framme vid ångbåtsbryggan på Gällnö väntar en 15 minuters vacker promenad till Gällnö By som ligger längst in i Hemfladen. Där är vi, hela sommaren!

Om du kommer med egen båt har vi två gästbryggor längst in i Hemfladen som står till förfogande till handelsboden, caféets och barens kunder. På bryggans nock är djupet mellan 180-200 cm så mindre segelbåtar kan komma in. Vi hoppas ni förstår att vi har begränsat med båtplatser och att bryggorna är i första hand till för handelsboden, caféets och barens gäster. I mån av plats finns det möjlighet att ligga kvar över natten mot en avgift. Ring innan eller fråga oss när ni kommer.
  • GPS-koordinater: N59.398792°, E18.644271°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.