STF Ytterjärna Hotell

Grupper

Wegnerrummet med öppen spis eller konferens i den pampiga teaterlokalen med plats för femhundra personer? Vårt fantastiska läge i den sörmländska naturen, i lokaler som genom sin arkitektur är skapad för hela människan, med mat tillagad med de bästa råvarorna tillagade med inspiration av årstidsloppet och övernattning i rum där färg och form fått stå i centrum, kan din konferens inte bli någonting annat än en kreativ resa!

Våra vackra lokaler passar allt från det intima mötet till den stora konferensen. Träffas för samtal framför den öppna spisen i, i det vita huset eller ta en promenad genom rosenträdgården ner till det lilla vasshuset vid havet. Eller varför inte boka den stora scenen i Kulturhuset och dela samma scen som några av de bästa musikerna/artisterna i världen. Vandra en bit av ekoleden och låt naturen skapa kreativ inramningen till er konferens.

Vi skräddarsyr gärna aktiviteter till er grupp och skapar det där lilla extra som passar just er. Allt från guidade visningar till konstupplevelser. Låt oss gärna ta del av era frågor och idéer.

Välkommen med er förfrågan!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.