STF Trollnäs Hotell

Mer om STF Trollnäs Hotell

Trollnäs Hotell byggdes 1922 och var från början ett Vilohem för ”prominenta damer från Stockholm”. Under årens lopp har verksamheterna förändrats men har alltid bestått av boende för gäster. Trollnäs är en varsamt renoverad gårdsbebyggelse och här sitter den rustika charmen i väggarna och i det knarrande golvet.

Vi som driver Trollnäs Hotell är syskonen Hasse och Elisabeth. Vi känner starkt för bygden då vi växt upp på vår släktgård Hagans i Böle, på andra sidan sjön från Trollnäs. Svärdsjön och Höganäs med sin fantastiska ”Sandhan”, den långa karaktäristiska piren av sand och rötter, har även varit en del av vår uppväxt. Under sommaren sjuder det av liv i detta område och vi vill ge våra gäster en vacker, avkopplande, rofylld vistelse på Trollnäs.

Vi vill att våra gäster ska komma till oss och uppleva områdets natur och kultur med alla sinnen. Svärdsjö är med sina berg, sjöar och vattendrag av många betraktat som en av Dalarnas vackraste bygder och vi har en filosofi att jobba lokalt i så stor utsträckning som möjligt så att fler kan bo, verka och upptäcka vår fina bygd.

I omgivningarna finns utmärkta möjligheter till vandring, fiske, skidåkning och många spännande kulturupplevelser så som Carl Larsson-gården och Falu Koppargruva – vi har kort och gott något för alla! Se vidare under fliken ”Upplev” för olika uppslag kring vad ni kan upptäcka och göra när ni bor hos oss.

Incheckning sker normalt från kl. 15.00 och utcheckning senast klockan 12.00.

Varmt välkomna till oss på Trollnäs Hotell!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.