STF Trollnäs Hotell

Grupper

Vi tar gärna emot grupper och sällskap, såväl privata som företagssammankomster. Vi har arrangerat födelsedagar, bröllop, möhippor, svensexor, konferenser och föreningsträffar och kick-off mm. Vi har övernattningsmöjligheter för upp till 38 personer och vår matsal rymmer cirka 50 sittande gäster.

Till våra grupper erbjuder vi också vällagad mat på lokala råvaror. Säsongsanpassade bufféer, grillning eller en trerätters meny, ni väljer själva. Tillsammans med personlig service, en lugn naturskön miljö skapar vi en härlig inramning för ert sällskap.

Utöver boende och mat kan vi tillhandahålla konferensrum med projektor, filmduk, White-board och Wi-fi. Vi har även en rymlig trädgård med fin utsikt över Svärdsjön där ni kan ta en fördrink eller spela något spel på gräsmattan.

För en prisförslag/offert fyll i ”gruppförfrågan” genom att klicka på den röda fliken längst ner på denna sida.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.