STF Tjärö

Mer om STF Tjärö

Mitt i den Blekingska skärgården finner man en av de större öarna: Tjärö. Här är naturen fantastisk; en skärgårdsidyll när den är som bäst. På Tjärö finns allt från solvarma klippor till avgrundsdjupa bergsbranter varvat med bokskog, ängar och betesmark. Hela ön är ett naturreservat med ett rikt växt- och fågelliv.

På Tjärö har du möjlighet att bo, äta och konferera i en unik skärgårdsmiljö. Med havet i alla väderstreck kan du starta dagen med ett morgondopp från klipporna, äta en god frukost, fylla dagen med upplevelser i skärgård och natur för att avsluta med bastubad och en härlig middag i restaurangen direkt vid vattnet. Tjärös restaurang och café har öppet för frukost, lunch och middag och här satsar vi på rena och enkla smaker med fokus på närodlade och hållbara råvaror.

Vi erbjuder boende i dubbelrum, flerbäddsrum eller så kan du hyra en egen stuga vid havet. Alla våra rum ligger i charmiga röda stugor med vita knutar. I de olika byggnaderna finns rum för mellan 1 till 6 personer. Alla hus ligger samlade i en idyllisk liten by som ligger mitt på ön. Välj mellan hotellkoncept med bäddade sängar eller att själv bädda och städa. Gratis wifi finns på ön.

Välkommen till vårt paradis – välkommen till Tjärö!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.