STF Tjärö

Grupper

Tjärö är ingen vanlig konferensanläggning. Mellan små röda stugor med vita knutar skönjer man det glittrande havet som ger kraft och energi till bra möten. Det är lätt att hitta lugnet på Tjärö. 15 minuters båtfärd från den lilla hamnen i Järnavik tar er till en annan värld, långt från stress och storstadsdjungel.

Vi är bra på att anordna en nära och personlig konferens för dig och ditt företag, nära hav och skärgård. Här kan du andas havsluft, njuta av god mat i vår fina restaurang och bara umgås. Det finns fina möjligheter att fika utomhus, antingen på vår altan eller på en klippsten en kort vandring bort. Tjärö bjuder också på fina möjligheter för aktiviteter som kortare vandring, kajak eller kanske ett bastubad.

Våra konferenslokaler är fullt utrustade med projektor och duk eller storbilds-TV. Till deltagarna har vi blädderblock, whiteboard, papper och pennor. Det finns även fritt Wifi i alla lokaler. Vi kan ta både mindre och större grupper. I våra lokaler finns det plats till uppemot 100 personer.

Tjärö är en helt fantastisk ö för festen eller träffen med föreningen, tjej- eller killgänget, släkten eller skolklassen som vill vara tillsammans på en magisk plats.

Varmt välkomna att mötas hos oss!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.