STF Stockholm/Långholmen Vandrarhem

Hitta till STF Stockholm/Långholmen Vandrarhem

Med buss & tunnelbana
Från T-centralen ta tunnelbanans röda linje 14 mot Liljeholmen. Hoppa av vid Hornstull. Från Hornstull är det ca 11minuters promenad till Långholmens hotell.

Med bil
E4:an norr ifrån, tag av vid Hornsberg. Följ skyltar mot Södermalm, tag av första till höger efter Västerbron (Högalidsgatan). Tag sedan av första till höger igen.
E4:an söder ifrån, tag av vid Södermalm. Kör över Liljeholmsbron mot Hornstull, fortsätt Långholmsgatan, tag av till höger innan Västerbron. Tag sedan första till vänster och första vänster igen. Kör över Långholmsbron. Tag till vänster och följ muren mot Kronohäktets entré. Ett antal parkeringsplatser finns innanför anläggningens murar.
  • GPS-koordinater: N59.321345551125°, E18.025217056274°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.