Gruppbokning

Bo, umgås och övernatta med din grupp i en historisk miljö på den gröna ön Långholmen i Stockholm.  Vi  kan hjälpa er med olika typer av boende, mat, arrangemang med mera. Vi är miljömärkta med Svanen och arbetar med vårt hållbarhetsarbete i alla delar.

Hotell och vandrarhem

Omgivet av parkområden och ett stenkast från strandbadet hittar ni Långholmen hotell och vandrarhem. Byggnaderna har tidigare varit fängelse och häkte men är nuförtiden en trivsam och unik plats i Stockholm. Vare sig om ni väljer att bo på hotellet eller vandrarhemmet så bor ni i de tidigare cellerna – som givetvis är renoverade och bra komfort för en avkopplande natt.

På hotellet kan ni bo bekvämt med hotellstandard. Vi har celler för 1-4 personer. Härlig frukostbuffé ingår.

Bo på vandrarhemmet och välj själv vad som ska inkluderas. Vi har celler med egna badrum eller celler med delat badrum i vår vandrarhemskorridor. Lägg till lakan, handduk, städning och frukost om så önskas.

Långholmen ligger mellan Södermalm och Kungsholmen i Stockholm. Det tar cirka 10 minuter att gå hit från Hornstull där ni hittar närmaste centrum med tunnelbana, bussar och flygbussar. Kommer ni hit med bil så erbjuder vi gratis parkering i mån av plats.

Lokaler

Behöver ni ett grupprum eller mötesrum när ni bor hos oss så går det att lägga till. Vi har flera lokaler som finns i anslutning till hotellet och vandrarhemmet. Ska ni arrangera en stor träff eller fest så har vi även en egen festvåning i herrgårdsstil. Vi har även en egen konferensavdelning som hjälper er ifall ni vill boka en konferens med övernattning.

Aktiviteter

Vi har en egen arrangemangsavdelning som erbjuder roliga, spännande och lärorika aktiviteter med randiga förtecken. Vi har även guidade turer med besök i vårt egna fängelsemuseum. Under sommaren kan vi tipsa om att spela boule i vår rastgård eller paddla kajak.

Kontakta oss för prisförslag

  Specificera gärna vilken typ av arrangemang:
  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Se tillgänglighet och boka.

  Sök & boka

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.