STF Siaröfortet Skärgårdskrog och pensionat

Hitta till STF Siaröfortet Skärgårdskrog och pensionat

Siaröfortet ligger på Kyrkogårdsön, mitt i farleden mellan Vaxholm och Furusund. Ångbåtsbryggan/Hållplatsen heter Siaröfortet.

För dig som kommer långväga med bil hittar du bäst parkeringsmöjlighet vid Östanå Färjeläge för sträckan med båt på ca 10 minuter över till Kyrkogårdsön och Siaröfortet.

Under våren, sommaren och hösten finns dagliga förbindelser med Waxholmsbolagets reguljära båtturer från Strömkajen i Stockholm och Vaxholm. Sommartid erbjuder även Siaröfortet - Antrophia egen bokningsbar transport från Vaxholm och Östanå färjeläge. Från närområdet och Östanå erbjuder även Siaröfortet – Antrophia resor utöver de reguljära transporterna i tidtabellen.

Uppdaterad tidtabell och pris på https://siarofortet.se/. Båttransport bokas i samband med att du bokar logi här på sidan.

Du är givetvis också välkommen hit med egen båt. Med egen gästhamn erbjuder vi våra gäster trygg förtöjning över natten.
  • GPS-koordinater: N59.554657°, E18.623049°
Bra att veta när du bokar

Under perioden 20/4-18/6 och 16/8-21/10 endast gruppbokningar. Kontakta anläggningen via e-post fortet@antrophia.se

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.