Hållbarhet

Boendets huvudsida: STF Musteriet i Djursdala

På musteriet arbetar vi med hållbarhet i alla avseenden, i restaurangen serverar vi lokalproducerad mat, avfall tas om hand i vår egen kompost och kommer till nytta i vår äppellund och i vårt trädgårdsland. Vår utgångspunkt i all odling vilar på permakulturens värderingar. Vi har egna bisamhällen som bidrar till pollineringen av våra äppelträd men även är en viktig ingrediens i vår matlagning. I vår egen skog hämtar vi även råvaror som svamp, lingon och blåbär till pajer och bakverk. Vi har ett samarbete med ett lokalt mejeri som levererar vår mjölk och yoghurt. Äggen som vi serverar kommer från vår egen hönsgård med Hedemora höns.

Se tillgänglighet och boka. Från 450 kr

Sök & boka

Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.