STF Musteriet i Djursdala

Hållbarhet

På musteriet arbetar vi med hållbarhet i alla avseenden, i restaurangen serverar vi lokalproducerad mat, avfall tas om hand i vår egen kompost och kommer till nytta i vår äppellund och i vårt trädgårdsland. Vår utgångspunkt i all odling vilar på permakulturens värderingar. Vi har egna bisamhällen som bidrar till pollineringen av våra äppelträd men även är en viktig ingrediens i vår matlagning. I vår egen skog hämtar vi även råvaror som svamp, lingon och blåbär till pajer och bakverk. Vi har ett samarbete med ett lokalt mejeri som levererar vår mjölk och yoghurt. Äggen som vi serverar kommer från vår egen hönsgård med Hedemora höns.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.