Mat & dryck

Boendets huvudsida: STF Musteriet i Djursdala

Restaurang Musteriet

I vår säsongsöppna restaurang Musteriet hämtar vi våra råvaror lokalt. Menyn varierar utifrån råvarutillgång och del av säsong. Det genomgående temat är att vi utgår från frukten i vår äppelodling och honung från våra bisamhällen. Vårt öl är lokalbryggt i Vimmerby. Restaurangen har plats för 30 sittande gäster och en bardisk. Vi har fullständiga rättigheter.

Vi gillar mathantverk och i Musteriet har vi installerat Sveriges största vedspis från Husqvarna. Spisen har tjänstgjort vid flottbasen i Karlskrona och försett många sjömän med ärtsoppa och vedugnsbakat bröd genom åren. Nu tjänar den här!

I matsalen har vi även skapat en liten loungehörna med braskamin. Här kan du koppla av med en äppelglögg. Några vinyl ligger klara för att spela!

På vår ovanvåning har vi plats för ca 60 gäster och här får du gärna hyra in dig för fest, middag, bröllop eller annan sammankomst.

Från slutet av augusti finns det möjlighet att delta i mustningen och se hur hela processen går till. Det går även att ta med sina egna äpplen för mustning.

Se tillgänglighet och boka. Från 450 kr

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.