STF Linköpings Cityhotell & Vandrarhem

Hitta till STF Linköpings Cityhotell & Vandrarhem

Till Linköping tar du dig enkelt via tåg eller buss från olika delar av landet. Linköpings cityhotell ligger på bekvämt gångavstånd från resecentrum.
 
Kommer du med egen bil följer du skyltning mot centrum, Drottninggatan och Klostergatan. Vi erbjuder ett begränsat antal parkeringsplatser (mot avgift) direkt utanför. Flera parkeringsplatser finns inom gångavstånd.
 
Kommer du med cykel till Linköping? Vår stad har ett utmärkt nät av cykelvägar och det finns speciella cykelkartor, vi berättar gärna mer för dig när du besöker oss. Cykeln kan du låsa in säkert över natten i vårt inhägnade cykelställ. Välkommen med din cykel!
  • GPS-koordinater: N58.4084287031°, E15.623395442963°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.