STF Axmar Bruksbod B&B

Mer om STF Axmar Bruksbod B&B

Natur- och kulturupplevelser, café, gårdsbutik, galleri, restaurang, boende, berättarkvällar, konserter, kajakuthyrning, marknader. Hos oss i Axmar bruk finns mycket att upptäcka och göra. Järnbruket vid Axmar strömmar anlades redan 1671. I dag, 350 år efter bildandet, är Axmar bruk Gävle kommuns enda kulturreservat. Här kan du cykla genom vackra naturreservat, promenera i Engelska parken, eller vandra på stigar i skogen eller längs havet.

Intill den romantiska engelska parken ligger vårt mysiga Bed & Breakfast. Hos oss kliver du in en före detta arbetarbostad från 1843. Sover gott i sköna sängar och njuter av frukost med nybakat ekologiskt bröd. Vi har öppet året runt och erbjuder sju hemtrevliga och personligt inredda rum. För dig som vill uppleva något utöver det vanliga finns sommartid även möjlighet att bo i konstverket Järn-Britas koja i Engelska parken.

Vi vill erbjuda en ombonad och lugn miljö där du kan ta en vilopaus från vardagen samtidigt som du upplever våra vackra omgivningar. Vi brinner för vår bygd och dess utveckling. En annan passion är lokalproducerat mathantverk, och i vår gårdsbutik hittar du både egentillverkade produkter från skog och trädgård samt honung från vår egen biodling.

Varmt välkommen till Axmar bruk och till oss önskar Ulrike och Jan

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.