STF Kiruna Vandrarhem

Hitta till STF Kiruna Vandrarhem

Kommer du in till Kiruna söderifrån är det lättast om du svänger av vid första rondellen till höger och därefter direkt till vänster så att du kommer på Hjalmarlundbohmsvägen. Du kör norrut, på högersida passerar du kyrkogården och till vänster om rondellen har du Statoil. Du fortsätter efter samma gata rakt fram och kör så att du även passerar stadshuset på vänstersida.

Efter att du har passerat OKQ8 på vänstersida vid en fyrvägskorsning så är det inte långt kvar till oss. Du svänger av till höger tredje gatan efter korsningen vid OKQ8, då hamnar du på Matojärvigatan och kör upp till höger efter den gatan tills du ser Högalidskolan, strax nedanför denna skola finns Campingvägen på vänstersida, ca 300 meter längre fram har du Malmfältens folkhögskola.
 • GPS-koordinater: N67.861748°, E20.235069°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Flera boendealternativ

  Den här anläggningen erbjuder fler boendealternativ.

  Läs mer och boka
  Stäng

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.