STF Enaforsholm Fjällgård

Hitta till STF Enaforsholm Fjällgård

Enaforsholm ligger vackert beläget ute på en holme med fjällån Enan precis bredvid och med vacker utsikt över Storsnasen. Endast 500 meter bort ligger Enafors tågstation och E14 ligger 300 meter bort. Hit reser ni enkelt och bekvämt med bil, buss eller tåg samtidigt som ni är väldigt nära fjällen vid Storulvån och Åre.

Res hit med tåg
Boka er tågresa till Enafors tågstation. Ni kan boka er biljett med SJ eller Snälltåget. Nattåg går dagligen från Stockholm och även dagtåg.
Boka din tågbiljett på www.sj.se eller www.snalltaget.se

Res hit med bil
Enaforsholm Fjällgård ligger bra beläget mellan Storlien och Åre. Åre ligger 40 minuter bort och Storlien 20 minuter. Det är även nära till Storulvån där det finns flera vandringsleder som Jämtlandstriangeln som tar er mot Sylarna och Blåhammaren.
Resande från Åre - följ E14 mot Storlien, vid ankomst till Enafors ska ni ta vänster ner mot Enaforsholm Fjällgård.
Resande från Norge (Trondheim/Storlien) fortsätt E14 mot Åre, vid ankomst till Enafors sväng höger ner mot Enaforsholm Fjällgård.

Res hit med buss
Wänseth buss tar er till Enaforsholm. Boka transfer till Storulvån och meddela busschauffören att ni vill stiga av vid korsningen mot Handöl/Storulvån. Boka på http://www.wansethbuss.se/
  • GPS-koordinater: N63.285045720663°, E12.33157785332°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.