STF Arlanda/Jumbo Stay

Hitta till STF Arlanda/Jumbo Stay

Med bil:
Ni finner oss mellan väg 905 och väg 273. Avfart mot Grind 1, Norrtälje och Almunge. Vi är belägna mittemot Radisson SAS Arlandia och Flight Academy.

Ingen parkering erbjuds vid planet. Det finns tillgängligt på Alfa- eller Betas långtidsparkering. Härifrån går transferbuss nummer Alfa till Jumbo Hostel.

Med buss eller tåg från terminalerna:
Kostnadsfria transferbussen Alfa går från busshållplats 3 var 15:de minut mellan Jumbo Hostel och terminalerna.

Till fots:
En promenad på cirka 15 minuter från terminalerna.

Parkering:
För våra daggäster har vi 10 parkeringsplatser nedanför planet. För gäster som reser iväg och behöver parkera bilen fler än en natt hänvisar vi till närmsta långtidsparkeringen ALFA.

ALFA långtidsparkering erbjuder prisvärd långtidsparkering endast 500m ifrån Jumbo Hostel. ALFA shuttlebuss nr 14 går förbi Jumbo Hostel på väg till terminalerna vilket gör det mycket enkelt för gäster som vill lämna bilen direkt innan incheckning på Jumbo Hostel.
  • GPS-koordinater: N59.639944°, E17.9393°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag
Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Ge mig gärna förslag på liknande STF-anläggningar om det är fullt hos er

RÖSTA PÅ DIN FAVORIT OCH VINN EN ÖVERNATTNING

På vilket av alla STFs boenden trivs du allra bäst? Rösta på just din favorit till utmärkelsen Årets Kudde 2019, så har du samtidigt chansen att vinna en fri övernattning.

Läs mer och rösta här