Mer om boendet

Boendets huvudsida: STF Jumbo Stay Arlanda

Här kan du tillbringa natten ombord på en äkta jumbojet – på marken! Välj mellan att bo i fräscha trebäddsrum med dusch och toalett i korridoren eller i lyxsviten i den ombyggda cockpiten med panoramavy över flygplatsen. Hos Jumbo Stay får du garanterat en unik och annorlunda upplevelse.

Rumstyper på Jumbo Stay

Cockpit svit

Enkel- eller dubbelsvit. Vår rymliga svit med panorama vy har två ställbara sängar, max antal personer är två. Är utrustad med TV, gratis trådlöst internet och med egen toalett och dusch.

Sovsalsbädd

Våra bekväma sovsalsrum är utrustade med fyra stycken 90 cm sängar, max antal personer fyra. Man hyr en bädd och delar med andra. TV, gratis trådlöst internet. Dusch och toalett är gemensamt i korridor.

Enkelrum

Enkelrum är utrustade med en 140 cm säng, perfekt för en person. TV, gratis trådlöst internet. Dusch och toalett är gemensamt i korridor.

Enkelrum med privat wc/dusch

Enkelrum är utrustade med en 90cm säng, perfekt för affärsresenären. TV, gratis trådlöst internet. Dusch och toalett privat på rummet.

Tvåbäddsrum

Tvåbäddsrummen är utrustade med två stycken 90 cm sängar, max antal personer är två. TV, gratis trådlöst internet. Dusch och toalett är gemensamt i korridor.

Tvåbäddsrum med privat wc/dusch

Tvåbäddsrummet längst bak i planet kallas för ”Svarta lådan sviten”. En imponerande inramning av detta rum som har en enorm rymd, privat wc/dusch, utrustat med två stycken 90 cm sängar, max antal personer är två. TV, gratis trådlöst internet.

Private 1-2-3/Trebäddsrum

Våra bekväma Private 1-2-3 rum är utrustade med en 140 cm säng samt en 90 cm säng, max antal personer är tre. TV, gratis trådlöst internet. Dusch och toalett är gemensamt i korridor.

Fyrbäddsrum/Familjerum

Våra bekväma sovsalsrum är utrustade med fyra stycken 90 cm sängar, max antal personer fyra. Om man hyr alla fyra bäddarna är man garanterad ett fyrbäddsrum. TV, gratis trådlöst internet. Dusch och toalett är gemensamt i korridor.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.