STF Stockholm/af Chapman & Skeppsholmen Vandrarhem

Mat & dryck

Välkommen till vårt mysiga Café Skeppsholmen! Vi har öppet året runt mellan kl. 12.00-20.00 (öppettiderna kan variera vissa säsonger) och serverar enklare varma maträtter. På sommaren är uteserveringen öppen och lockar med fantastisk utsikt över af Chapman, med omnejd. Under vintern går det utmärkt att beundra utsikten genom fönstret, medan du unnar dig en god kaffekopp med fikabröd. Här har vi även fullständiga alkoholrättigheter.

Under sommaren (juni-september) öppnar vi upp Bar & Byssa ombord på af Chapman. Här kan du avnjuta goda måltider på poppdäck, med fantastisk utsikt. Det är även härligt att sitta i solen med ett glas bubbel på backdäck. Vid regnigare dagar är det bara att slå sig ner inne i ”Byssan” och mysa. I matväg har vi självfallet vegetariska alternativ.

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.