STF Sjövillan Bed & Breakfast

Mer om STF Sjövillan Bed & Breakfast

Sjövillan Bed & Breakfast ligger på Rindö, men storslagen utsikt över inloppet vid Vaxholm och med Vaxholms Kastell i nära blickfång. Platsen har en spännande historia där den militära närvaron i Vaxholm och på Rindö präglat platsen. På Rindö möts den vackra naturen med kulturhistorien. I det före detta kasernområdet vid Oxdjupet hittar du numera ostmakeri, bryggeri och kafferosteri. Upplev historien genom att gå den kulturvandring som startar precis utanför Sjövillan.

På Sjövillan bor ni gott i ljusa och mysigt inredda rum, där flera har vidsträckt utsikt över havet. Från vår stora terrass kan ni njuta av utsikten mot Vaxholm och Kastellet och se båtarna långsamt passera medan ni äter frukost och dricker ert morgonkaffe.

Sjövillan ligger ett stenkast från Vaxholm och Kastellet. Närheten till Vaxholm och Kastellet ger ett rikt utbud av kultur och nöjen som du som gäst kan kombinera med att upptäcka den vackra naturen på Rindö.

Du disponerar rummet från 14:00 ankomstdagen till 11:00 avresedagen.

Jag som driver Sjövillan heter Lotta Blomqvist och hela vår familj är delaktig i verksamheten på ett eller annat sätt. Varmt välkomna till oss på Sjövillan!

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.