STF Sjövillan Bed & Breakfast

Hitta till STF Sjövillan Bed & Breakfast

Det är lätt att ta sig till Sjövillan. Från Stockholm kan man enkelt åka med både båt, buss och bil.

Bil
Från Stockholm tar det ca 1h med bil. Antingen åker du via Vaxholm och tar gratisfärjan över till Rindö, där Sjövillan ligger. Du kan också åka via Värmdö, och ta vägfärjan mellan Värmdö och Rindö. Det är en fin väg, men tar ca tio minuter längre än att åka via Vaxholm.

Med vägfärja från Vaxholm tar det ca 5 minuter att åka över till Rindö. Vägfärjan går dygnet runt och är gratis. Kommer du med egen bil så finns det gratis parkering precis nedanför ingången till Sjövillan.

Vägfärjan går från centrala Vaxholm och du finner mer information och turlista här:

https://www.trafikverket.se/resa-och-trafik/trafikinformation/farjetrafik/vaxholmsleden/

Båt
Såväl Waxholmsbolaget (www.waxholmsbolaget.se) som Strömma (www.stromma.com) har rutter från Stockholm till Vaxholm året runt. Därifrån tar du sedan gratisfärjan (fem minuters resa) över till Rindö och Sjövillan. För tidtabell, se Waxholmsbolagets eller Strömmas hemsidor.

Buss
Buss 670 från Östra Station i Stockholm tar er till Vaxholm på ca 45 minuter. Därifrån tar ni gratisfärjan över till Rindö/Sjövillan.
  • GPS-koordinater: N59.404505°, E18.36412°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.