STF Huskvarna Hotell & Vandrarhem

Hitta till STF Huskvarna Hotell & Vandrarhem

Vi ligger mitt i Huskvarna, längt Vätterns strand och längst E4. Närmsta större stad är Jönköping. Det är enkelt att ta sig hit via kollektivtrafiken, antingen med tåg eller buss.

Kommer du med buss kan du oftast gå av vid Esplanaden, och därefter är det endast en kort promenad till oss. Kommer du med tåg går du av vid Huskvarna station och tar en buss mot Huskvarna centrum. Vill du promenera är det drygt 1,5 km från stationen till oss.

Kommer du med bil finns parkering i anslutning. Vi har ett begränsat antal fria p-platser på vår egen parkering belägen bakom Rosendala herrgård. Därutöver finns det möjlighet att parkera på gatorna runt omkring, vilket f n är fritt under kvällstid, och avgiftsbelagt under dagtid.

För dig med behov av att ladda din elbil finns laddstolpar ca 800 meter från oss.
 • GPS-koordinater: N57.794697°, E14.271112°

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

  Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

  Flera boendealternativ

  Den här anläggningen erbjuder fler boendealternativ.

  Läs mer och boka
  Stäng

  Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

  Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.