Mer om boendet

Hos oss kan du välja mellan olika boendealternativ då vi huserar i två olika, intilliggande fastigheter. I huvudbyggnaden finns reception och frukostmatsal och här erbjuds både hotell och vandrarhemskoncept där du kan välja nivå. I den intilliggande Rosendala herrgård erbjuds hotellkoncept med bäddade sängar och inklusive avresestäd och frukost. Läs mer om alternativen nedan.

I huvudbyggnaden finns både rum, reception och frukostmatsal. Den lite anonyma fasaden gömmer trivsamt inredda lokaler och rum i marin New Englandstil. Enkel och tvåbäddsrum har bekväma resårsängar medan trebäddsrummen har en resårsäng och en våningssäng. Samtliga rum har egen toalett, medan duschar är gemensamma och finns i korridor. På alla rum finns TV och självklart Wifi. I huvudbyggnaden kan du välja servicenivå, från vandrarhem till hotell. Ta med egna sängkläder om du vill bädda och städa själv, eller köp till dessa tjänster till ett hotellkoncept. Rummen är belägna på olika plan, hiss finns. Även i denna byggnad finns fullt utrustade gästkök och matplats för självhushåll.

Rosendala Herrgård, beläget strax intill huvudbyggnaden, är en av Huskvarnas äldst bevarade byggnader från 1774 med en spännande historia. Idag är fastigheten varsamt ombyggt till ett litet hotell, romantiskt inrett med vackra tapeter och antika möbler. Varje rum har fått sin egen personliga prägel och har bekväma sängar, TV och wifi. Vissa av rummen har eget badrum och vissa har gemensamma faciliteter utanför dörren. Rummen är belägna på våning ett och två, vänligen notera att det inte finns hiss i denna byggnad. Varje morgon serveras frukost i huvudbyggnadens frukostmatsal, en kort promenad från herrgården. I herrgården finns även ett gästkök om du själv vill laga mat eller fixa med dryck samt en vacker salong där du kan umgås och koppla av.

Husdjur tillåtet i vissa av våra rum i huvudbyggnaden (ej i Rosendala herrgård), men observera att detta måste förbokas. Det gör du genom att kontakta oss via telefon.

Se tillgänglighet och boka.

Sök & boka

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.