STF Höglekardalen

Mer om STF Höglekardalen

Boende i moderna lägenheter eller stuga i fjällsluttningen bredvid Drombacken med bästa Ski-in/Ski-out läge och en fantastisk utsikt mot Hovdeshögen och Västfjället. Lägenheterna är belägna längst upp i Semesterbyn i direkt anslutning till barnavstiget på Dromliften, välj mellan 6-11 bäddar. Alla har bastu, diskmaskin, torkskåp, kabel TV och uteplats. Stugorna ligger i lite lägre terräng inbäddade i den nedre delen av stugbyn. Det är parhus med 6-8 bäddar, två sovrum med våningssängar. Självhushåll med kombinerat kök/allrum. Alla stugor har braskamin. Lägenheterna är djurfria, i våra stugor är husdjur är välkomna mot en extra avgift. Meddela alltid vid bokningstillfället.

Det är enkelt att vara gäst hos oss - I huvudbyggnaden, som ligger i direkt anslutning till Drombacken, finns all service du behöver. Reception, restaurang, skiduthyrning, skidskola, fjällbutik med livsmedel, konferenslokal, bastu & gym - allt inom gångavstånd till backar och boende.

Receptionen är bemannad dagligen kl. 10.00-17.00 från V.52 till i slutet av april samt under sommaren från mitten av juli till slutet av augusti. Övriga månader efter avtalad tid med gästerna. Incheckning sker från kl. 15.00 och utcheckning senast kl. 11.00. Önskar ni boka städ så beställ det vid bokningstillfället eller kontakta receptionen så hjälper vi till med det.
I huvudbyggnaden finns det tillgång till fritt Wi-Fi.

Restaurang Drommen är den naturliga samlingsplatsen i dalgången. Här kan du efter en dag i skidbacken, eller en dags vandring, cykling eller annat koppla av i en personlig och avslappnad miljö. Äta god mat, dricka en kopp kaffe eller ta en svalkande Drommen Lager, vår egen öl, från Jämtlands Bryggerier. Under högsäsong, vintertid, anordnas flera olika event som after ski, musikquiz, pizzabuffé, fonduekvällar och vinprovningar mm.

Vi håller öppet för boende året runt, men vänligen observera att övrig service såsom reception, skidshop, restaurang och livsmedelsbutik endast är öppna under följande perioder:
9 juli till 14 aug med stängt måndagar.
Vintersäsongen drar igång 17 dec.

Kontakta oss gärna för bordbokning och öppettider.

Varmt välkomna till oss!

Lasse och Marie Sällström

GRUPPFÖRFRÅGAN

Är ni fler än 10 personer och planerar en konferens, släktträff, skolresa eller kanske ett träningsläger för idrottslaget? Fyll i formuläret så kommer din förfrågan att skickas till ditt valda boende, som återkommer med ett prisförslag för just din grupp!

Få prisförslag

    Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter.

    Stäng

    Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

    Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.